	<u>Year 6-7 tr</u>	ansition: T	imetable 1	uesday 2n	d July 2024	•	
College	When	Room	Task	Overview	Lead	SUPPORT	
All	8.45-9.00	Main Hall	Register, dinner/packed lunch, intro by SLT	KAFO,	KAFO, SEND(TBC)/ Year 11 tutors		
	9.00-9.15		Welcome assembly		мірн, еммі/јесо		
	09:20-10:05						
Group 1 Group 2		L3	NGRT NGRT	2 sections to test. 30 mins + settling time/ explore school websit	Kate/Amanda/Ais ha		
Group 3		L12	NGRT				
All	10.05-10.15	Main Hall	or next hour of act	ivities	MIPH	Form captains	
	10:15- 11.15			Rotation of	Form captains		
Group 1		Canteen	Caterlink to explain dinner system, menu	activites 20 mins	caterlink		
		Main Hall	Have snack and drink, toilet	20 mins	MIPH		
		Outside	Show playing	20.00	Farm anatoina		
		Outside	areas	20 mins	Form captains		
Group 2		Outside	Show playing areas	20 mins	Form captains		
		Canteen	Caterlink to explain dinner system, menu	20 mins	caterlink		
		Main Hall	Have snack and drink, toilet	20 mins	МІРН		
Group 3		Main Hall	Have snack and drink, toilet	20 mins	MIPH		
		Outside	Show playing areas	20 mins	Form captains		
		Canteen	Caterlink to explain dinner system, menu	20 mins	caterlink		
		1	1:15-11:30 Bre	ak			
All	11.30-11.35	Main Hall	Explain plan for next two hours	5 mins	МІРН	Form captains	
Group 1			Food Taster	20 mins	LAIN		
<u> </u>							
Group 2			Spanish Taster	20 mins	ANJU/ELPR		
Group 3			Library tour	20 mins	FAWE		
	11.55-12.15						
Group 1			Library tour	20 mins	FAWE		
Cr			Food Taster	20 mins	LAIN		
Group 2			Casaish Tastas				
Group 3	12.15-12.35		Spanish Taster	20 mins	ANJU/ELPR		
Group 1	12.13/12.33		Spanish Taster	20 mins	ANJU/ELPR		
2,000,1				20 mins	FAWE		
Group 2 Group 3			Library tour Food Taster	20 mins	LAIN		
Group's		12.35-1.15			LOUIN		
ALL	1.15-2.15	Main Hall/Sports Hall/ Outside	Dinner hall then outside play Team building games/activities		MIOL/JECO with Year 10 Sports studies group	Sports captains	
ALL	2.15-3.00	Main Hall			MIPH/AIBA		
	2.20-2.35		Principal's		AIBA, MIPH		
	2.35-2.50		Emelen/Sanchez/ Shaan//Onyameb a/Nick Pawley + performance group/ funto+band	Possible talent show practice	BRPR/HELE/NIPA		
	2.50-3.00		share next days agenda and dismiss for home	10 mins	МІРН		